E-cigarette & e-juice wholesale in EU

✈ Fast shipping from Sweden

Frakt & returpolicy

Leveranssätt

Inom Sverige använder vi PostNord och DHL som speditörer, med leverans till dörren. I de flesta fall använder vi DHL, men är PostNord mer lämpligt för er verksamhet ber vi er att kontakta oss. Normal leveranstid är 1-3 vardagar efter utskick, oftast redan vardagen efter. Utanför Sverige använder vi DHL, med leveranstid på 1-5 vardagar efter utskick.

Skadad försändelse vid leverans

Vi packar våra försändelser noggrant för att de ska klara leveransen till er. Skulle en försändelse ändå synligt vara skadad vid leverans behöver ni först rapportera detta till fraktbolaget vid ankomst. Öppna gärna försändelsen och kontrollera om något gods är skadat. Kontakta sedan oss inom 3 vardagar efter mottagande med bildunderlag. Vi ersätter allt gods som är skadat vid leverans.

Saknad leverans

Skulle en försändelse inte dyka upp inom avtalad tid ber vi er att kontakta oss på [email protected].

Saknade varor

Om ni beställt en vara men inte mottagit denna vid leveransen, ber vi er att kontakta oss direkt på [email protected]. Vänligen inkludera information om vilka varor som saknas, antal samt om ni har mottagit någon annan vara istället för den beställda. Detta måste göras inom 3 dagar från mottagen leverans.

Reklamation (RMA)

Om ni eller era kunder upplever att någon produkt inte fungerar som den ska, ber vi er att kontakta oss på [email protected]. Vi behöver underlag i form av video där problemet syns (i vissa fall behövs bara bilder) samt produktens serienummer (S/N) då vi i vår tur reklamerar varan till tillverkaren. Vi ersätter defekta produkter inom 6 månader från köp. Reklamationer gäller endast för produkter som har fabriksdefekter, alltså defekter som kunden själv inte orsakat. Slitage, självförvållade skador eller modifierade produkter (exempelvis uppskruvade moddar) ersätts inte. E-juicer som öppnats inkluderas inte i reklamationsrätten.

Vid de tillfällen som produkterna har utgått eller inte finns i lager erbjuder vi istället byte till annan vara, kredit eller kreditering på fakturan.

Retur (ånger)

Vi godkänner inte returer i form av ånger.